Concept

ApartHOTEL Fusion Tower este locul unde confortul, stilul și serviciile excepționale se îmbină perfect pentru a-ți oferi o experiență de cazare în Iași fără egal. Dispunem de apartamente moderne și spațioase, perfecte pentru călătorii individuale, familii sau afaceri. Fiecare apartament este dotat cu facilități moderne, cum ar fi internet de mare viteză, televiziune prin cablu și sistem de climatizare, pentru a-ți oferi un sejur confortabil și relaxant.

Situată semicentral pe bulevardul Nicolina, această unitate de apartamente pentru închiriat oferă acces ușor la toate atracțiile orașului, precum restaurante, baruri, magazine și puncte turistice.

Procesul de check-in automatizat asigură un proces rapid și eficient, fără a fi nevoie să aștepți la cozi interminabile. Personalul nostru amabil și bine pregătit este disponibil non-stop pentru a te ajuta cu orice nevoie sau solicitare.

La ApartHOTEL Fusion Tower, ne asigurăm că fiecare detaliu contribuie la crearea unei experiențe de cazare de neuitat. Noi ne asigurăm că toate nevoile tale sunt îndeplinite. Veniți să descoperiți noua dimensiune a cazării la ApartHOTEL Fusion Tower.

Suntem convinși că vei fi încântat de călătoria ta la acest hotel de top.

Locaţie şi acces

acces Fusion Tower Iasi

Amplasarea excelentă te va ajuta să ajungi rapid la birou, grădiniţă, școală sau magazine. Fusion Tower este poziţionat în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun, cu acces facil către centrul oraşului.

Parcare privată

parcare subterana

Beneficiaţi de parcări private generoase (acces cu barieră) atât la subsolul imobilului cât şi în exterior (spatele blocurilor), unde să vă lăsaţi maşina în siguranţă.